Vill du jobba med hållbar utveckling?

Miljöutmaningarna är många och förändras ständigt. För att möta dessa söker vi alltid efter nya talanger och färdigheter.

Jobba hos oss

Vår roll är att se till att den senaste forskningen kommer till praktisk användning i näringslivet och i övriga samhället. Det krävs en bred expertis för att lösa utmaningarna inom miljö och hållbarhet. Arbetsmiljön är kreativ och utvecklande och alla har en stor del eget ansvar.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Kvinna gör analys i labbmiljö

Spontanansökan

Har vi för tillfället inget ledigt jobb som matchar din profil är du välkommen att skicka in en spontanansökan.


Prenumerera på lediga jobb

Prenumerera på lediga jobb

Vill du få information om när vi annonserar lediga tjänster?

Anmäl dig till vår prenumerationstjänst.


Personer jobba framför en dator

Våra medarbetare

Hos oss jobbar civilingenjörer, naturvetare, beteendevetare, samhällsvetare, ekonomer, psykologer och kommunikatörer. Vi är 300 medarbetare, hälften män och hälften kvinnor. Möt några av våra medarbetare.

A man is sitting at a table writing

Praktik och examensarbete hos oss

IVl tar löpande emot examensarbetare och praktikanter. Hos oss får du utmanande uppdrag och en personlig handledare som introducerar och guidar dig i ditt arbete. Vi publicerar lediga examensarbeten och praktikplatser under "lediga jobb".

Jag vill bli kontaktad

Vi hjälper dig med dina utmaningar, hur omfattande eller små de än är. Skriv in dina kontaktuppgifter och välj vilket område du vill veta mer om, så kontaktar vi dig.